United Security

Servicii

Grupul UNITED va ofera o gama larga de servicii in domeniul securitatii private

Societatile nostre va asigura consultanta gratuita in vederea implementarii sistemelor de detectie la efractie sau incendiu necesare; Vizionarea locatiei se face gratuit precum si evaluarea echipamentelor ce trebuiesc instalate.

Asigurarea pazei exterioare si interioare

 • asigurarea pazei exterioare si interioare pentru societati, sectii, birouri, casierii, standuri de marfuri si magazine de desfacere;
 • asigurarea pazei unor bunuri sau valori mobiliare sau imobiliare, a unor domicilii sau bunuri personale;
 • asigurarea integritatii marfurilor si securitatii corespondentei speciale pe timpul transportului pana la destinatie;

Asigurarea pazei unor bunuri sau valori mobiliare sau imobiliare

 • asigurarea hotelurilor si restaurantelor cu personal de supraveghere si ordine;
 • asigurarea securitatii persoanelor care transporta valori sau cu functii de raspundere;
 • supravegherea terenurilor agricole, viilor, livezilor, serelor, bazinelor piscicole, strandurilor, manifestarilor cultural recreative;
 • Asigurarea integritatii marfurilor si securitatii corespondentei speciale;

Analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica presupune identificarea, analiza, estimarea riscurilor, stabilirea masurilor, cerintelor si elementelor de securitate ce trebuiesc implementate in cadrul organizatiei, intocmirea raportului de evaluare si furnizarea masurilor de securitate, completarea si furnizarea grilei de evaluare specifica a obiectivului analizat si intocmirea si furnizarea mapei suport.

Analiza de risc la securitatea fizica presupune identificarea, analiza, estimarea riscurilor, stabilirea masurilor, cerintelor si elementelor de securitate ce trebuiesc implementate in cadrul organizatiei.

Specialistii nostrii care efectueaza analiza de risc la securitatea fizica sunt caracterizati de INTEGRITATE, OBIECTIVITATE, CONFIDENTIALITATE si COMPETENTA. Tarifele pentru acest serviciu incep de la 100 Euro la care se adauga T.V.A. si cheltuirli cu deplasarea pentru locatii care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov.

Intocmire planuri de paza

 • intocmirea de planuri de paza;
 • monitorizare si interventie rapida;

Servicii de investigatii

 • Va oferim servicii profesionale de investigatii private si verificari.

Ager-Agentia Detectivilor Particulari este parte integranta a unui consortiu de firme de securitate si functioneaza in baza legii 329/2003 Constituita in baza Legii 329/2003, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare 24331095, licenta de functionare NR. 14282 eliberata de IGPR.

Evaluarea de risc la securititatea fizica

Evaluarea de risc la securititatea fizica pe langa faptul ca este obligatorie prin legislatia in vigoare, daca ANALIZA DE RISC ESTE EFECTUATA IN MOD CORESPUNZATOR CREAZA SI PROTEJEAZA VALOAREA ORGANIZATIEI ASTFEL: 

 • ARATA NIVELUL ACTUAL DE SECURITATE DIN ORGANIZATIE;
 • VA EVIDENTIA ZONELE CU POTENTIAL PERICULOS DE PRODUCEREA UNOR EVENIMENTE NEDORITE;
 • VA ADUCE ARGUMENTE PENTRU CREAREA, DEZVOLTAREA SI IMPLEMENTAREA MASURILOR DE SECURITATE IN VEDEREA INCADRARII LA UN NIVEL DE RISC ACCEPTATBIL.

Sisteme de detectie la efractie sau incendiu

Societatile nostre va asigura consultanta gratuita in vederea implementarii sistemelor de detectie la efractie sau incendiu necesare;

Vizionarea locatiei se face gratuit precum si evaluarea echipamentelor ce trebuiesc instalate.

Specialistii vor asigura intocmirea proiectului sistemului si efectuarea demersurilor necesare avizarii acestuia la organele de politie sau pompieri.Echipamentele furnizate sunt de ultima generatie tehnologica.

Echipamentele componente utilizate în sistemele de securitate sunt fabricate conform standardelor europene şi certificate de laboratoare acreditate într-un stat membru al Uniunii Europene sau al Spaţiului Economic European.

Va asiguram:

 • proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de alarmare la efractie;
 • proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;
 • consultanta, vizionare si evaluare gratuita pentru echipamentele tehnice ce trebuiesc instalate;
Societatile nostre va asigura consultanta gratuita in vederea implementarii sistemelor de detectie la efractie sau incendiu necesare; Vizionarea locatiei se face gratuit precum si evaluarea echipamentelor ce trebuiesc instalate.
 
Specialistii vor asigura intocmirea proiectului sistemului si efectuarea demersurilor necesare avizarii acestuia la organele de politie sau pompieri.Echipamentele furnizate sunt de ultima generatie tehnologica. Echipamentele componente utilizate în sistemele de securitate sunt fabricate conform standardelor europene si certificate de laboratoare acreditate într-un stat membru al Uniunii Europene sau al Spatiului Economic European.
sigla noua dgpmb

Garantam seriozitatea si legalitatea serviciilor

Ne obligam sa suportam consecintele ce decurg din efectuarea deficitara a serviciului de paza prestat si sa despagubim la valoarea daunelor dovedite a fi din culpa noastra, posedand in acest sens polita de asigurare valabila pe toata durata contractului.

Putem efectua si inarmata care se va efectua la solicitarea dumneavoastra dupa aprobarea Planului de Paza inarmat de catre Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Detinem in acest sens personal calificat si atestat pentru activitatile descrise mai sus si posedam logistica necesara (autoturisme de teren, microbuze, atv, dispecerate de monitorizare pe linie telefonica fixa, GSM si GPRS, frecventa radio proprie, statii de radio emisie-receptie fixe si mobile, comunicare GSM, detectoare de metale, detectoare de microfoane, aparatura de observare si supraveghere pe timp de noapte, etc.).

Va asteptam cu placere sa ne intalnim, pana atunci ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie si va asiguram de toata consideratia noastra.

Grupul UNITED va asigura de profesionalism, corectitudine, promptitudine si loialitate deplina.