Servicii

Grupul UNITED va ofera o gama larga de servicii in domeniul securitatii private:

Societatile nostre va asigura consultanta gratuita in vederea implementarii sistemelor de detectie la efractie sau incendiu necesare; Vizionarea locatiei se face gratuit precum si evaluarea echipamentelor ce trebuiesc instalate.
Specialistii vor asigura intocmirea proiectului sistemului si efectuarea demersurilor necesare avizarii acestuia la organele de politie sau pompieri.Echipamentele furnizate sunt de ultima generatie tehnologica. Echipamentele componente utilizate în sistemele de securitate sunt fabricate conform standardelor europene si certificate de laboratoare acreditate într-un stat membru al Uniunii Europene sau al Spatiului Economic European.


Analiza de risc la securitatea fizica presupune identificarea, analiza, estimarea riscurilor, stabilirea masurilor, cerintelor si elementelor de securitate ce trebuiesc implementate in cadrul organizatiei, intocmirea raportului de evaluare si furnizarea masurilor de securitate, completarea si furnizarea grilei de evaluare specifica a obiectivului analizat si intocmirea si furnizarea mapei suport.


Evaluarea de risc la securititatea fizica pe langa faptul ca este obligatorie prin legislatia in vigoare, daca ANALIZA DE RISC ESTE EFECTUATA IN MOD CORESPUNZATOR CREAZA SI PROTEJEAZA VALOAREA ORGANIZATIEI ASTFEL: 

Analiza de risc la securitatea fizica presupune identificarea, analiza, estimarea riscurilor, stabilirea masurilor, cerintelor si elementelor de securitate ce trebuiesc implementate in cadrul organizatiei.

Specialistii nostrii care efectueaza analiza de risc la securitatea fizica sunt caracterizati de INTEGRITATE, OBIECTIVITATE, CONFIDENTIALITATE  si COMPETENTA. Tarifele pentru acest serviciu incep de la 100 Euro la care se adauga T.V.A. si cheltuirli cu deplasarea pentru locatii care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov.


Sperand ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, va asiguram de prestarea unor servicii la standarde de calitatate superioare cu personal propriu calificat, atestat, instruit si pregatit in functie de natura activitatii depuse.

Ne obligam sa suportam consecintele ce decurg din efectuarea deficitara a serviciului de paza prestat si sa despagubim la valoarea daunelor dovedite a fi din culpa noastra, posedand in acest sens polita de asigurare valabila pe toata durata contractului.


Putem efectua si inarmata care se va efectua la solicitarea dumneavoastra dupa aprobarea Planului de Paza inarmat de catre Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.


Detinem in acest sens personal calificat si atestat pentru activitatile descrise mai sus si posedam logistica necesara (autoturisme de teren, microbuze, atv, dispecerate de monitorizare pe linie telefonica fixa, GSM si GPRS, frecventa radio proprie,  statii de radio emisie-receptie fixe si mobile, comunicare GSM, detectoare de metale, detectoare de microfoane, aparatura de observare si supraveghere pe timp de noapte, etc.).


Va asteptam cu placere sa ne intalnim, pana atunci ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie si va asiguram de toata  consideratia noastra.

 


 UNITED SECURITY S.R.L., UNITED SERV SECURITY S.R.L. VISUAL SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. si AGER-AGENTIA DETECTIVILOR PARTICULARI va asigura de profesionalism, corectitudine, promptitudine si loialitate deplina.

Doresti informatii suplimentare? Iti stam la dispozitie! contacteaza-ne